6948351111 Πτολεμαίου 2, Γιαννιτσά sabedincala@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Ο ΝΤΙΝΟΣ | Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Πέλλα - Γυάλινες Κατασκευές Ειδικών Διαστάσεων Πέλλα 


Η επιχείρησή μας “Ο ΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στα Γιαννιτσά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, προσφέροντας μοναδικές κατασκευές που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική και εξασφαλίζοντας κρύσταλλα και τζάμια από υλικά αρίστης ποιότητας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει από μια απλή τοποθέτηση τζαμιών έως και την πιο απαιτητική ειδική γυάλινη κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Κρύσταλλα - Καθρέπτες
  Θερμο-ηχομονωτικά
  Ενεργειακά Τζάμια
  Τζάμια Ασφαλείας
  Γυάλινες Φυσαρμόνικες Πόρτες
  Καμπίνες Μπάνιου - Ντουζιέρες
  Βιτρίνες Καταστημάτων
  Πλάτες & Πάγκους Κουζίνας
  Γυάλινες Σκάλες
  Γυάλινα Κάγκελα
  Γυάλινα Στέγαστρα
  Διακοσμητικά Κρύσταλλα
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  … και κάθε είδους γυάλινες κατασκευές.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & μεράκι

δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική, το σύγχρονου design, την λειτουργικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ


μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις καλύτερες και πιο κομψές λύσεις για τις γυάλινες κατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

δημιουργούνται εξατομικευμένα, με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε κατασκευές που θα αντέξουν στο χρόνο.
 
     
 
Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
     
 
 
 
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και
αν βρίσκεστε στην Πέλλα και στην Θεσσαλονίκη.