6948351111 Πτολεμαίου 2, Γιαννιτσά sabedincala@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  Ο ΝΤΙΝΟΣ
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Πέλλα - Γυάλινες Κατασκευές Ειδικών Διαστάσεων Πέλλα 


Η επιχείρησή μας “Ο ΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στα Γιαννιτσά, δραστηριοποιείται με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες προσφέρουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πέλλα καθώς και στην Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο αλλά και χάρη στην αγάπη μας για την τέχνη του γυαλιού, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο στόχο να δημιουργούμε γυάλινες κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την μοναδική αισθητική τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε γυάλινες καμπίνες μπάνιου, γυάλινα κάγκελα, καθρέπτες η και οποιαδήποτε άλλη γυάλινη κατασκευή, μπορούμε να παρέχουμε την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες κατασκευές που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας στο έπακρο.

Επιπλέον, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την αντικατάσταση τζαμιών και καθρεπτών, καθώς και την εγκατάσταση τζαμιών ασφαλείας για επιπλέον προστασία.

Σε όλες τις γυάλινες κατασκευές που πραγματοποιούμε χρησιμοποιούμε προηγμένα υλικά και τεχνικές για να δημιουργήσουμε κατασκευές που συνδυάζουν αισθητική, λειτουργικότητα και αντοχή στο χρόνο. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ &
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ


είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει και να συνεργαστεί μαζί σας ώστε να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

Φιλοσοφία μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
   
 
 
 
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και
αν βρίσκεστε στην Πέλλα και στην Θεσσαλονίκη.